× Welcome to the My Worlds forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

Registering

  • druth
  • druth's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Engineer, writer... owner of this site.  Need we say more?
More
1 year 10 months ago - 1 year 10 months ago #15 by druth
Registering was created by druth
Just a reminder that this site uses K2 CB as its backbone for blogging.  This means:

1. When you log in and you want to add an item to the Blog, you have to change your editor selected on your account page to TinyMCE.  I don't know why the JCE editor doesn't work.  Maybe it stole K2's lunch money when it was a kid.
Fixed- Community Builder (CB) is used for the front end and only the finished items only displayed by a K2 page or directly from CB.
2. After you add or edit items it has an option to "Save" or "Cancel" at the top.  Clicking Save may or may not come back with a message.  Your item saved.  If you click it multiple tips then duplicate published items will be created.  If you have a doubt on whether it was published just open another page and check the blog.  99% it'll be there.  Just go back to the previous pages manually.
Fixed- Community Builder (CB) is used for the front end and only the finished items only displayed by a K2 page or directly from CB.
3. Yes, the "Cancel" button seems to have been punked too.  Clicking on it SHOULD go back to the base page and refresh it.  As it is it does nothing.  This is an issue they have had for literally years.
Fixed- Community Builder (CB) is used for the front end and only the finished items only displayed by a K2 page or directly from CB.
4. When you log in it takes you to the default website page instead of staying on the page you logged in from.  Just backtrack or navigate back with the menu.  I'll figure out something eventually.
Mostly Fixed by CB.  It still sometimes happens.
5. New! 01/19/2020. The CB extension fixed a lot but now Kunena's menu doesn't show up.  It should be easy to make place a module that does this to the right of the page.  
Fixed!.  Used Font Awesome for the icons in the menu and it looks pretty decent, though in IE the icons are a bit messed up.  I also made a USer Menu to maneuver around the CB backend but Font Awesome's icon either didn't show or only showed in some places.  I ditched that effort and just used the Joomla internal menu icon support.  It doesn't look as nice but it works reliably.
6. New! 01/20/2020.  The Rifts and RPG page was giving errors due to an invalid RSS format. The funny thing was it kept pointing to Palladiums RSS which I haven't used in months because of... their invalid RSS code.  I unpublished all the RSS feeds.  I'll get around to redoing these pages from scratch.  Obviously re-using the base pages is leaving hidden easter eggs in the mix.

As I find weird things about my website and the tools I have installed I will add them here.  If you find something just reply and if I can verify it I'll add it to the list if I can't fix it.
Last edit: 1 year 10 months ago by druth. Reason: Bug fix Update

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.343 seconds
Powered by Kunena Forum